Onze partners en sponsoren

Mede dankzij partners en sponsoren is de Bietentocht mogelijk. Zij helpen ons met financiële, materiële en organisatorische ondersteuning. 

Wil je ons ook ondersteunen of sponsoren? We hebben een aantrekkelijk sponsorpakket.


De gemeente Steenbergen is al jaren een trouwe partner van de Bietentocht. Het jaarlijkse evenement sluit mooi aan bij de historie van de (vesting)stad als ook bij het heden en verleden van de bietenteelt en suikerproductie in de gemeente. 

Cosun Beet Company ondersteunt ons met een prachtig bedrag. Daarnaast zorgen ze voor de aanlevering van de bieten en de afvoer daarvan in Steenbergen, hetgeen ons een grote logistieke uitdaging bespaart.

Dit bedrijf uit Woudrichem is gespecialiseerd in telescopische spudpalen, ook voor historische schepen.

Bunkerstation Delta uit Dordrecht (die vlakbij de bruggen aan de Dordrechtse kant) zorgt elk jaar voor mooie dagprijzen.

De Klerk uit Werkendam is een trouwe sponsor van de Bietentocht. Naast een mooi bedrag zorgen ze ook voor leuke gadgets in onze ‘Bietentas’.

Hib & Hout bewerkt hout in allerlei toepassingen variërend van interieurinrichting en decorbouw tot scheepsintimmering.

Het aannemersbedrijf F. Bijl en Zn. B.V. is sinds 1907 een echt familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie Bijl aan het roer staat. Zij zijn gespecialiseerd in machinale houtbewerking en kennis en kunde voor restauratie komt ook goed van pas bij projecten die maatwerk en oog voor detail vragen.

Restauratie Werkplaats Schiedam werkt aan monumentaal Nederland. Kundig en ambachtelijk werken en bouwen zij aan molens en overige monumenten, onder andere aan meerdere Zeeuwse molens!